Uppdaterad: 05 januari 2018

Uppgradering av Malmö Borgarskola

För att kunna utveckla Malmö Borgarskola och bredda vårt utbud kommer vi under läsåret 2018/2019 att bygga om i delar av skolans lokaler. Vi bygger nya undervisningssalar och installerar modern ventilation.

Vi vill fortsätta kunna erbjuda våra elever samma höga utbildningsnivå under denna period – och därför flyttas en del av Borgarskolans program tillfälligt till egna lokaler vid Pauliskolan.

Campus Pauli

Eleverna på Ekonomiprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet samt de engelskspråkiga Social Science och Business Managements program kommer under läsåret 2018/2019 tillsammans att bilda Borgarskolans ”Campus Pauli”. All undervisning sker fortsatt i Borgarskolans regi.

Större. Starkare. Stoltare.

Vi räknar med att ombyggnaden ska vara färdig i mars 2019 - och som senast till höstterminsstarten, då eleverna flyttar tillbaka till Borgarskolan igen. Vi ser fram emot att kunna inviga Borgars nybyggda sporthall redan under höstterminen 2018.

Under kommande läsår introducerar vi några nya internationella satsningar – och året därpå lägger vi till ytterligare flera nyheter inom naturvetenskap, samhällsvetenskap och ekonomi.

Malmö Borgarskola ska bli större, starkare och stoltare.

Om det är något som du som vårdnadshavare undrar över är det bara att kontakta oss. Det är elevernas studier och trivsel under ombyggnaden som ska sättas i främsta rummet.