Uppdaterad: 05 januari 2018

Elever berättar

Tidigare eleverna Ingrid, Viktor och Alexander berättar om hur de trivdes på vår skola.

”Att bestämma mig för att studera Natur Internationell (NI) på Borgar var inte det lättaste beslut jag tagit men det är utan tvekan det absolut bästa, och det är ett beslut jag med facit i hand skulle ta hundra gånger om.

NI erbjuder helt enkelt det bästa av två världar: den breda naturvetenskapliga utbildningen varvas med språkstudier som ger möjlighet till utbytes- och språkresor.

Naturvetenskapligt program med extra allt!”

Ingrid Cerutti om Naturvetenskapsprogrammet, inriktning Internationell.

“While many focus on the academic merits of the IB, of which there are many, the IB program at Malmö Borgarskola was much more than this for me.

For me the IB was a place to meet like-minded people who pushed to be among the brightest students, and together make each other’s time at Borgar the best it could be – I’ve made friends I’ll keep for life.”

Viktor Birkfeldt, studerande vid Oxford University, UK.

“My time at Borgarskolan enabled me to succeed after graduation. Because of the experience I had on the IB program, I came to Stanford with academic credit and the knowledge that I needed in order to thrive in a rigorous engineering program.

The IB Physics class I took while still at Borgarskolan enabled me to represent Sweden twice at the International Young Physicists’ Tournament (IYPT).

I leveraged that experience to receive admission to a selective seminar on applied physics at Stanford. Overall, the classes I took and activities I participated in at Borgar have led to innumerable opportunities today.”

Alexander Åkesson, studerande vid Stanford University, USA.

Foto: Privata bilder