Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 21 december 2017

Om Malmö Borgarskola

På Malmö Borgarskola är du en del av en kreativ gemenskap, där det internationella perspektivet blir närvarande under hela din studietid. Vi erbjuder nationella gymnasieutbildningar både på svenska och engelska, samt det internationellt ansedda International Baccalaureate (IB) programmet.

Tidigare eleverna Ingrid, Viktor och Alexander berättar om hur de trivdes på vår skola.

Läs intervjuerna med eleverna.

Malmö Borgarskola är en stimulerande mötesplats för unga människor från hela världen.

Läs mer om hur vi arbetar.

Som Borgare får du en massa möjligheter utöver det vanliga. Vi liknar vår skola vid Köpenhamns flygplats Kastrup, där alla elever är resenärer och har ett mål med sin resa. Vi frågar inte var du kommer ifrån utan vart du är på väg.

Läs mer om vad vår skola erbjuder dig.

På Malmö Borgarskola har vi valt att satsa extra mycket inom en rad områden. Detta för att ge våra elever större möjligheter att utvecklas inom exempelvis företagande, matematik och naturvetenskap.

Läs mer om våra samarbeten och kontakter.

"Vi vill hjälpa dig att utvecklas till en ansvarstagande, empatisk och reflekterande individ som ser möjligheter och har verktygen för att göra något av dem."

Nicola Sarac, rektor

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan; busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.

Foto: Freddy Billqvist

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?