Uppdaterad: 05 december 2017

Handels- och administrationsprogrammet

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta med handel, administration och kommunikation. På Borgarskolan utbildar vi dig för arbete i yrken inom service och detaljhandel.

Vill du ha ett kreativt arbete inom handel, marknadsföring eller mode? Vill du arbeta som försäljare, inköpare, visual merchandiser eller chef? Funderar du på att starta ett eget företag?

Läs mer om inriktningen handel och service.

På programmet tränar du din förmåga att möta människor och utveckla relationen med affärskontakter och medarbetare.

När du tar studenten från detta program har du massor av praktisk erfarenhet från projekt och upplevelser i arbetslivet.

Programmet är ett yrkesprogram men kan också vara en utmärkt grund för vidare studier. Det finns många utbildningar att välja på efter gymnasiet, yrkeshögskoleutbildningar (YH), universitet och högskolor, både i Sverige och runt om i världen.

POÄNGPLAN
HANDELS- OCH ADMINISTRATIONSPROGRAMMET

Gymnasiegemensamma ämnen

600 poäng