Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 17 januari 2018

Handel och service

Har du funderingar på att starta ett eget företag? Vill du ha ett kreativt arbete inom handel? På Borgarskolan utbildar vi dig för arbete i yrken inom service och detaljhandel. När du tar studenten har du massor av praktisk erfarenhet från projekt och upplevelser i arbetslivet.

Under din utbildning får du 15 veckors APL (arbetsplatsförlagd utbildning) som innebär att du får känna på arbetslivet och skapa näringslivskontakter för framtiden.

Under ditt andra och tredje läsår läser du fördjupningskurser inom handel. Dessa kurser har vi skräddarsytt åt dig tillsammans med de branschföretag i Malmö- och Köpenhamnsregionen som vet vad som är mest efterfrågat ute i näringslivet.

Under år 2 och 3 får du också högskolebehörighet om du väljer det. Genom att välja en extra kurs i svenska och engelska som individuellt val får du grundläggande behörighet till högskolestudier. Vill du läsa mer språk erbjuder vi engelska på Cambridge-nivå samt moderna språk.

INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng

Föreslagna ämnen:
Engelska 6, 100 p
Svenska 3 / svenska som
andraspråk 3, 100 p


Se hela listanPROGRAM­FÖRDJUPNING
sammanlagt 700 poäng

Personlig försäljning 2, 100 p
Personlig försäljning 3, 100 p
Praktisk marknadsföring  2, 100 p
Logistik, 100 p
Entreprenörskap och företagande, 100 p
Utställningsdesign 1, 100 p
Svenska 2 / svenska som andraspråk 2, 100 p

Vill du veta mer?
Foto: Freddy Billqvist & Björn Holmberg

På malmo.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vad är kakor?