Uppdaterad: 22 januari 2021

Digitalt öppet hus, våren 2021
21 januari 2021

OBS! ENDAST kl.17.30-20.00

För att komma till meet-koder och e-postuppgifter till videosamtal och chatt med skolledningen, syv och elever här på Borgarskolan klicka här.

*Scroll down for information in English

Som vanligt vill vi gärna ge dig som går i 9:an och som funderar på att söka till Malmö Borgarskola en chans att få träffa oss, se på skolan - och få svar på så många av dina frågor som möjligt. Men, som så mycket annat i år, blev höstens öppet hus annorlunda.

För dig som ännu inte fått svar på dina frågor planerar vi ytterligare ett öppet hus under vårterminen, 21 januari 2021.

Även detta öppet hus kommer att genomföras digitalt - och du som går i 9:an får möjlighet att videosamtala eller chatta med någon ur skolledningen eller med någon av Borgarskolans syv:ar.

Skrolla ner för mer information.

Fundera du på att söka till Borgarskolan - men undrar fortfarande över något?

Klicka här för att se svar på några av våra vanligaste öppet hus-frågor.

Tänk på att du alltid är välkommen att mejla dina frågor till: borgarskolan@malmo.se

Open Evenings

As usual, if you're in Year 9 and thinking of applying to Malmö Borgarskola, then we're eager that you should have a chance to meet us, see the school - and get answers to as many of your questions as possible. This year, due to the prevailing circumstances, our Autumn Open Evenings were virtual only, for everyone's safety and comfort.

Virtual Open Evening, Spring 2021
January 21st, 2021

N.B. These times ONLY: 5.30pm - 8.00pm

To access link meet codes and e-mail addresses for video meets and chat with Heads of School, Education & Careers Guidance Counsellors and students here at Borgarskolan please click here.

Perhaps we've already had the opportunity to talk to you during Malmö's virtual upper secondary school fair (digitala gymnasiemässa) held on November 5th-7th - or during one of the Autumn Term's two virtual Open Evenings here at Borgarskolan on November 19th & 24th?

If you still have unanswered questions then you'll be pleased to know that we're now planning to hold one more Virtual Open Evening during the Spring Term, on January 21st.

There, you'll have the chance to talk to Borgarskolan's Heads of School and our Education & Careers Guidance Counsellors (syv) via video link or chat.

Please scroll down for more information.

Are you thinking of applying for a place at Borgarskolan?

Click here to see answers to some of our most common Open Evening questions (information in Swedish).

You're welcome to email any questions to us at: borgarskolan@malmo.se

Foto: Chris Munsey