Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 29 mars 2021

Om Malmö Borgarskola

På Malmö Borgarskola är du en del av en kreativ gemenskap, där det internationella perspektivet är närvarande under hela din studietid. Vi erbjuder nationella gymnasieutbildningar både på svenska och engelska, samt det internationellt ansedda International Baccalaureate (IB) programmet.

Tidigare eleverna Ingrid, Viktor och Alexander berättar om hur de trivdes på vår skola.

Läs intervjuerna med eleverna.

Malmö Borgarskola är en stimulerande mötesplats för unga människor från hela världen.

Läs mer om hur vi arbetar.

Som Borgare får du en massa möjligheter utöver det vanliga. Vi liknar vår skola vid en internationell knutpunkt, där alla elever är resenärer och har ett mål med sin resa. Vi frågar inte var du kommer ifrån utan vart du är på väg.

Läs mer om vad vår skola erbjuder dig.

På Malmö Borgarskola har vi valt att satsa extra mycket inom en rad områden. Detta för att ge våra elever större möjligheter att utvecklas inom exempelvis företagande, matematik och naturvetenskap.

Läs mer om våra samarbeten och kontakter.

Besök oss på YouTube

På Borgarskolans YouTube-kanal får du bl.a. titta runt på skolan, träffa elever och lärare och se presentationer på våra olika program och specialsatsningar.

Klicka här för att besöka vår YouTube-kanal.länk till annan webbplats

"Vi vill hjälpa dig som elev att utvecklas till en ansvarstagande och reflekterande individ som har förmågan att aktivt bidra till en ännu bättre värld för dig själv och andra."

Martin Roth, rektor

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan; busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.

Foto: Freddy Billqvist