Uppdaterad: 22 september 2020

Studera i utlandet

Att studera på Borgarskolan kan öppna dörrar till en spännande framtid på den internationella arenan. Skolan har en tydlig internationell prägel, ett stort internationellt nätverk och omfattande internationell verksamhet.

Varje år har vi ett flertal utbyten, studieresor och utländska besökare. På skolans Education USA- och Education UK-enheter får du dessutom hjälp att söka utbildningar utomlands.

Borgarskolan är hem för Education USA – en av c:a 450 vägledningsenheter runt om i världen som bekostas direkt av USA:s utrikesdepartement. Borgars enhet finns till för att erbjuda stöd och rådgivning kring högre utbildning i USA till dig som bor i Sverige respektive Storköpenhamns-området.

Fundera du på att studera i vidare i USA kan Education USA på Malmö Borgarskola hjälpa dig att hitta rätt.

KONTAKT:
educationusa@malmo.se
+46 (0)40-34 70 20

Carol Lundgren – rådgivare
carol.lundgren@malmo.se
Andreas Henninger – rådgivare
andreas.henninger@malmo.se

På Malmö Borgarskola har vi varje år 30-40 elever som blir antagna till högskolestudier i Storbritannien, bland annat till ansedda universitet som Oxford, Cambridge, London School of Economics, Edinburgh och St Andrews.

Borgarskolans Education UK-center tillhandahåller information, sökhjälp och annat stöd (som t.ex. mockintervjuer) inför studier i Storbritannien.

Borgarskolan är unik i Sverige med att ha infödda rådgivare som erbjuder vägledning och information om brittiska universitet. Vill du studera i Storbritannien hjälper vi dig genom hela ansökningsprocessen. Lägg till att representanter från en rad universitet i Storbritannien besöker oss regelbundet.

Education UK bekostas direkt av Malmö Borgarskola och har tyvärr endast resurser och möjlighet att hjälpa dig som är Borgarelev.

KONTAKT:
Leslie Fleetwood – rådgivare