Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 07 juli 2020

Turism och resor

Vill du jobba i en av världens mest snabbväxande branscher? Gillar du att resa och träffa nya människor?

Du får fördjupa dig i ämnen inom turism, projektledning, marknadsföring samt konferens och evenemang. Det arbetsförlagda lärandet gör du på företag som arbetar med turism, evenemang, konferenser och på mässanläggningar i Malmöregionen. Du har även möjlighet för arbetsplatsförlagt lärande utomlands, inom Europa.

Under år 2 och 3 läser du fördjupningskurser inom hotell och turism, vilka är noga utvalda i samråd med branschföretag i Malmö- och Köpenhamnsregionen.

Vill du läsa språk erbjuder vi engelska på Cambridge-nivå samt ett flertal moderna språk som till exempel spanska, tyska och franska.

INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng

Föreslagna ämnen:
Affärskommunikation, 100p Ledarskap och organisation, 100p
Moderna språk, 100 p
Svenska 3 / Svenska som
andraspråk 3, 100 p


Se hela listan

PROGRAM­FÖRDJUPNING
sammanlagt 500 poäng

Värdskap på resmålet, 100 p
Frukost och bufféservering, 100 p
Evenemang, 100 p
Konferens 1, 100 p
Svenska 2, 100p
Vill du veta mer?
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Pelle Jernryd & Colourbox.com