Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 27 januari 2020

Introduktionsprogram

För dig som vill bli behörig till ett nationellt program eller hitta en väg ut i arbetslivet. På våra introduktionsprogram har du en individuell studieplan som ligger till grund för utbildningen. Du studerar på heltid.

Viktigt att komma ihåg är att antagning till programinriktat val görs i mån av plats efter att alla behöriga sökande till det nationella programmet fått plats.

Vi erbjuder följande introduktionsprogram:

Programinriktat val – Hotell och turism

En utbildning för dig som vill studera på det nationella programmet hotell och turism men saknar behörighet. Du tänker dig en framtid inom turism, hotell- och konferensverksamhet. Du kan börja jobba direkt efter avslutat nationellt program.

Programinriktat val – Handel och administration

En utbildning för dig som vill studera på det nationella programmet handel och administration men saknar behörighet. Du tänker dig en framtid inom handel, administration eller kommunikation. Du kan börja jobba direkt efter avslutat nationellt program.

Malmö Borgarskola erbjuder också programinriktat val på ekonomi-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet.

Programinriktat val erbjuds i mån av plats på alla nationella program. D.v.s. efter att alla behöriga sökande till det nationella programmet fått plats.

Läs mer om programinriktat val.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du veta mer?

Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Freddy Billqvist