Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 04 november 2019

International Business & Management

International Business & Management har en tydlig internationell profil och förbereder dig för fortsatta studier på universitet i Sverige och utomlands. Språkstudier, möten och studieresor till andra länder är viktiga inslag i utbildningen.

International Business & Management följer kurs- och ämnesplaner för det nationella Ekonomiprogrammet och ger behörighet till universitet och högskola. All undervisningen ges på engelska.

Du erbjuds fördjupade språkstudier i engelska, tyska, spanska och franska steg 5-7 samt möjlighet att läsa ytterligare ett språk, t.ex. danska eller italienska. Du får också möjlighet att ta internationella språkcertifikat.

Nyhet inför 2020!

Arbetsplatsförlagt lärande (APL). Som en del i kurserna 'Branschkunskap' samt 'Reception och konferensservice' kommer du att kunna genomföra praktik i Sverige, men även ha chans till utlandspraktik.


Intagning

Sökande kallas till förkunskapstest i engelska under vårterminen. Testet är vägledande.

INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng

Föreslagna ämnen:
Branschkunskap - 100p
Reception och Konferensservice - 100p
Moderna språk,100 p

Se hela listan

PROGRAM­FÖRDJUPNING
sammanlagt 300 poäng

Internationell ekonomi, 100 p
Engelska 7, 100 p
Ledarskap och organisation, 100 pVill du veta mer?
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. * (obligatorisk)
Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter.

Foto: Freddy Billqvist